Content optimalisatie2019-05-28T09:29:32+00:00

[page_title]

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Content optimalisatie

Op de juiste zoekwoorden gevonden worden, begint bij de content van uw website. Google moet uit kunnen lezen waar uw website over gaat en welke pagina over welk onderwerp gaat. Hier komt meer bij kijken dan alleen het optimaliseren van een tekst. Lees hieronder hoe Online Zoekmachine Optimalisatie te werk gaat op het gebied van content optimalisatie.

Zoekwoordonderzoek

Allereerst is het zaak om te achterhalen waar de vraag binnen uw branche ligt en op welke zoekwoorden men zoekt. Via diverse tools worden interessante zoekwoorden achterhaalt, waarbij ook de concurrentie zeker niet uit het oog wordt verloren.

Analyse + themabepaling

Nadat er een lijst van zoekwoorden in kaart is gebracht, inclusief concurrentie en maandelijks zoekvolume, kunnen de zoekwoorden gecategoriseerd worden op basis van overkoepelend thema. Dit is van cruciaal belang voor de indexering in Google, daar de zoekmachine moet kunnen achterhalen waar u een specialist in bent. Op basis van de themaverdeling wordt de interne structuur van de website bepaald.

Schrijven content

Na goedkeuring van het uitgewerkte zoekwoordonderzoek en websitestructuur wordt de eerste content geschreven. De uitgewerkte pagina’s worden keurig in Word aan u opgeleverd, waarna deze na goedkeuring pas op de website geplaatst worden.

Optimalisatie

De laatste stap is de optimalisatie van de eerder geschreven landingspagina’s. De geschreven teksten worden zorgvuldig in het huidige design geplaatst, waarbij de diverse content onderdelen worden geoptimaliseerd. Denk hierbij onder andere aan:

  • SEO titel
  • Meta descriptie
  • Headings
  • Alt-attributen
  • Interne links

Meer weten?

Content blijft een uniek onderdeel binnen zoekmachine optimalisatie, waarbij zowel analyse en creativiteit gecombineerd dienen te worden. Wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden bij ons bureau? Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden!

Waarom u kiest voor de zoekmachine optimalisatie Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?