Seo data insights

Google Analytics

Leer alles over uw website met Google Analytics
Zoekwoord onderzoek

Zoekwoord onderzoek

concurrentie analyse

Concurrentie analyse

linkbuilding icoon

Linkbuilding

Analytics

Analytics

Google Analytics

Home » Google Analytics

Google Analytics is hét middel om diverse statistieken omtrent bezoekersgedrag en website performance in kaart te brengen. Door middel van Google Analytics kunnen resultaten worden gemeten, goed presterende en minder goed presterende pagina’s in kaart worden gebracht en kan de zoekmachine optimalisatie strategie waar nodig bijgeschaafd worden. Wij zetten Google Analytics in om meer resultaat uit onze diensten te halen.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Wat doen wij met Google Analytics?

Ons bureau zet Google Analytics voor diverse doeleinden in. Dit doen wij voornamelijk om de resultaten van onze zoekmachine optimalisatie inspanningen te meten. Gecombineerd met de rankings van zoekwoorden krijg je namelijk zeer bruikbare informatie. Een aantal van de gegevens die wij hiermee in kaart brengen:

  • Traffic (en dan voornamelijk het organische traffic)
  • Paginaweergaves
  • Bounce Rate
  • Gemiddelde tijd op de website
  • Verhouding desktop/mobiel
  • Best presterende pagina’s

Door middel van deze gegevens krijgt men een goed beeld van de sterke en minder sterke kanten van de website en kunnen er gericht aanpassingen worden gedaan.

Bespreek de mogelijkheden met een specialist!

Online Zoekmachine Optimalisatie zorgt voor een zorgvuldige installatie, implementatie en optimalisatie van de Google Analytics op uw website of webshop. Op deze manier kunnen we een zo concreet mogelijke analyse van het bezoekersgedrag doen. Onze specialisten zullen de tracking code in uw website implementeren en alle belangrijke statistieken analyseren.

Al met al is Google Analytics van essentieel belang om de werking van campagnes te meten, zo ook de zoekmachine optimalisatie campagne. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en spreek met een specialist!

Meer informatie?