Google Analytics2019-05-28T09:29:56+00:00

[page_title]

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Google Analytics

Google Analytics is hét middel om diverse statistieken omtrent bezoekersgedrag en website performance in kaart te brengen. Door middel van Google Analytics kunnen resultaten worden gemeten, goed presterende en minder goed presterende pagina’s in kaart worden gebracht en kan de zoekmachine optimalisatie strategie waar nodig bijgeschaafd worden. Wij zetten Google Analytics in om meer resultaat uit onze diensten te halen.

Wat doen wij met Google Analytics?

Ons bureau zet Google Analytics voor diverse doeleinden in. Dit doen wij voornamelijk om de resultaten van onze zoekmachine optimalisatie inspanningen te meten. Gecombineerd met de rankings van zoekwoorden krijg je namelijk zeer bruikbare informatie. Een aantal van de gegevens die wij hiermee in kaart brengen:

  • Traffic (en dan voornamelijk het organische traffic)
  • Paginaweergaves
  • Bounce Rate
  • Gemiddelde tijd op de website
  • Verhouding desktop/mobiel
  • Best presterende pagina’s

Door middel van deze gegevens krijgt men een goed beeld van de sterke en minder sterke kanten van de website en kunnen er gericht aanpassingen worden gedaan.

Bespreek de mogelijkheden met een specialist!

Online Zoekmachine Optimalisatie zorgt voor een zorgvuldige installatie, implementatie en optimalisatie van de Google Analytics op uw website of webshop. Op deze manier kunnen we een zo concreet mogelijke analyse van het bezoekersgedrag doen. Onze specialisten zullen de tracking code in uw website implementeren en alle belangrijke statistieken analyseren.

Al met al is Google Analytics van essentieel belang om de werking van campagnes te meten, zo ook de zoekmachine optimalisatie campagne. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en spreek met een specialist!

Waarom u kiest voor de zoekmachine optimalisatie Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?