Seo data insights

Technische optimalisatie

Verbeter de prestaties van uw website met technische optimalisatie.
Zoekwoord onderzoek

Zoekwoord onderzoek

concurrentie analyse

Concurrentie analyse

linkbuilding icoon

Linkbuilding

Analytics

Analytics

Technische optimalisatie

Home » Technische optimalisatie

De techniek van een website is de basis voor zoekmachine optimalisatie. Techniek is een zeer divers onderwerp, dat binnen zoekmachine optimalisatie vaak wordt vergeten. Dit is begrijpelijk, omdat de code van een website natuurlijk niet aan het oppervlak te zien in. Om dit te analyseren, moet je dieper in de website duiken. Onlinezoekmachineoptimalisatie.nl zorgt dan ook dat uw website of webshop technisch tiptop in orde is, zodat er een solide basis is voor de zoekmachine marketing strategie. Lees hieronder verder over onze werkwijze.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Indexering

Bij technische website optimalisatie wordt allereerst naar de manier waarop de website wordt geïndexeerd gekeken. Hoe is de website toegankelijk voor de crawlers van Google en kunnen deze zich gemakkelijk over de gehele website begeven? Wij zorgen dat de website makkelijk te indexeren is en dat crawlers zich vrij over de website kunnen bewegen.

Performance

De prestaties van een website zijn van cruciaal belang voor zowel zoekmachine optimalisatie als bezoekersgedrag. Er wordt daarom voor gezorgd dat de gehele website snel laadt en dat er geen rare dingen gebeuren tijdens het laden.

Structuur

(URL) structuur is een onderdeel dat vaak vergeten wordt bij de technische optimalisatie van een website. Onze specialisten analyseren de URL’s en interne links op uw website en passen deze waar nodig aan (inclusief redirects natuurlijk), voor een logische hiërarchie.

Duplicate content en broken links

Wanneer er teveel dubbele content op de website staat, of teveel broken links zijn, heeft Google moeite om onderscheid tussen pagina’s te maken en zich over de website te bewegen. Dit zal je dan ook op een verlaagde waardering komen te staan. Wij zorgen er – al dan niet handmatig – voor dat zowel dubbele content als broken links zorgvuldig worden teruggebracht naar een minimum.

Meer weten over technische optimalisatie?

De techniek achter een website is zeer divers, maar er valt een hoop winst mee te behalen binnen zoekmachine optimalisatie. Wenst u meer te weten te komen over de diensten van ons SEO bureau omtrent de technische optimalisatie van uw website? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Meer informatie?