Technische optimalisatie2019-05-28T09:30:42+00:00

[page_title]

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Technische optimalisatie

De techniek van een website is de basis voor zoekmachine optimalisatie. Techniek is een zeer divers onderwerp, dat binnen zoekmachine optimalisatie vaak wordt vergeten. Dit is begrijpelijk, daar de code van een website natuurlijk niet aan het oppervlak te zien in. Om dit te analyseren, moet je dieper in de website duiken. Online Zoekmachine Optimalisatie zorgt dan ook dat uw website of webshop technisch tiptop in orde is, zodat er een solide basis is voor de zoekmachine optimalisatie strategie. Lees hieronder verder over onze werkwijze.

Indexering

Allereerst wordt naar de manier waarop de website wordt geïndexeerd gekeken. Hoe is de website toegankelijk voor de crawlers van Google en kunnen deze zich gemakkelijk over de gehele website begeven? Wij zorgen dat de website makkelijk te indexeren is en dat crawlers zich vrij over de website kunnen bewegen.

Performance

De prestaties van een website zijn van cruciaal belang voor zowel zoekmachine optimalisatie als bezoekersgedrag. Er wordt daarom voor gezorgd dat de gehele website snel laadt en dat er geen rare dingen gebeuren tijdens het laden.

Structuur

(URL) structuur is een onderdeel dat vaak vergeten wordt bij de technische optimalisatie van een website. Onze specialisten analyseren de URL’s en interne links op uw website en passen deze waar nodig aan (inclusief redirects natuurlijk), voor een logische hiërarchie.

Duplicate content en broken links

Wanneer er teveel dubbele content op de website staat, of teveel broken links zijn, heeft Google moeite om onderscheid tussen pagina’s te maken en zich over de website te bewegen. Dit zal je dan ook op een verlaagde waardering komen te staan. Wij zorgen er – al dan niet handmatig – voor dat zowel dubbele content als broken links zorgvuldig worden teruggebracht naar een minimum.

Meer weten?

De techniek achter een website is zeer divers, maar er valt een hoop winst mee te behalen binnen zoekmachine optimalisatie. Wenst u meer te weten te komen over onze diensten omtrent de technische optimalisatie van uw website? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Waarom u kiest voor de zoekmachine optimalisatie Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?