Seo data insights

Zoekmachine marketing

Haal meer uit uw website met zoekmachine marketing.
Zoekwoord onderzoek

Zoekwoord onderzoek

concurrentie analyse

Concurrentie analyse

linkbuilding icoon

Linkbuilding

Analytics

Analytics

Zoekmachine marketing

Home » Zoekmachine marketing

Samenwerken met een zoekmachine marketing bureau om meer traffic naar uw website of webshop te genereren? Dan schakelt u ons bedrijf in!

Zoekmachine marketing staat bekend als de overkoepelende term van SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (Google AdWords). Beide kunnen zorgen voor meer bezoekers via Google, maar ze hebben natuurlijk beiden hun voor- en nadelen. Wat zijn de kosten van beide zoekmachine marketing strategieën? En wat is de meerwaarde van ons bureau hierin? U leest het hieronder!

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Over ons zoekmachine marketing bureau

Ons bureau helpt zowel kleine als grote bedrijven bij de optimalisatie voor Google in de breedste zin van het woord. Zo kunnen wij u helpen bij het organische gedeelte van zoekmachine marketing (SEO), maar ook bij het inrichten van Google AdWords campagnes (SEA). Het doel hierbij is om uw markt (lokaal, regionaal of nationaal) te domineren en meer bezoekers via deze zoekmachine aan te trekken. Het voordeel van Google is dat je jouw campagnes precies zo kunt inrichten als je wilt, zodat je alleen bezoekers met een hoog conversiepercentage naar jouw website of webshop trekt. Toch zitten er enkele voor- en nadelen verbonden aan zowel SEO als SEA. Je leest ze hieronder!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, heeft betrekking op het organische gedeelte van de zoekresultaten van Google. Hierbij optimaliseert ons zoekmachine marketing bureau zowel content als techniek en autoriteit, om zodoende op een natuurlijke manier bovenaan te komen. Wanneer u eenmaal in de topposities staat, ontvangt u gratis bezoekers, en bent u geen kosten per bezoeker kwijt. Dit is een duurzame manier, die gericht is op de lange termijn. Echter gaat er wel enkele tijd overheen voordat uw website of webshop genoeg waardering krijgt om deze organische topposities te vervaardigen. Vaak wordt er dan ook voor een Google AdWords campagne gekozen om deze optimalisatieperiode te overbruggen. Toch is dit wel de meest duurzame zoekmachine marketing strategie, lees hier meer over op SEO kosten

 
 

Google AdWords (SEA)

Google AdWords, ook wel SEA genoemd, is een zoekmachine marketing strategie waarbij u direct topposities vervaardigt. U komt direct bovenaan in Google te staan, op de advertentie plekken. Hierbij betaalt u een x-bedrag per bezoeker. Het voordeel is dat u direct zichtbaar bent in de zoekmachine en u zelf bepaalt op welke termen u gevonden wilt worden. Hierdoor is de kans op conversie zeer hoog. Echter betaalt u voor deze zoekmachine marketing vorm wel een vast bedrag per bezoeker die uw advertentie aanklikt. Hoe hoger de kans op conversie, hoe hoger de kosten per klik (CPC). Hierdoor zal uw marge lager liggen dan bij SEO.

Direct uw zoekmachine marketing uitbesteden

Ons zoekmachine marketing bureau gaat samen met u aan de slag om een goede middenweg te vinden tussen zoekmachine optimalisatie en Google AdWords. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, hebben beide marketingstrategieen hun voor- en nadelen. Op basis van een uitgebreid marketingonderzoek en zoekwoordonderzoek gaan we samen met u aan de slag om het maximale uit beide strategieen te halen. Meer weten over de mogelijkheden en kosten bij ons zoekmachine marketing bureau? Neem contact met ons op en kom in contact met een specialist!