Conversie optimalisatie2019-05-28T09:29:44+00:00

[page_title]

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Conversie optimalisatie

Alhoewel ons bureau zich grotendeels richt op zoekmachine optimalisatie om relevante bezoekers aan te trekken, is er geen zekerheid dat deze bezoekers ook daadwerkelijk klant worden. Om er voor te zorgen dat alle zoekmachine optimalisatie inspanningen niet voor niets zijn geweest, biedt Online Zoekmachine Optimalisatie ook conversie optimalisatie aan.

Analyse

Allereerst is het zaak om te achterhalen welke pagina’s goed scoren en welke pagina’s niet goed scoren. We achterhalen hiermee de sterke en minder sterke punten van uw website. Door middel van hulpmiddelen als Google Analytics en Hotjar kunnen diverse variabelen in kaart gebracht worden.

Testing en implementatie

Zodra de fouten op uw website zijn achterhaalt en in kaart gebracht zijn, kan er onderzoek gedaan worden naar de manier waarop de website verbetert kan worden. Dit begint bij het rechttrekken van de website, zowel qua vormgeving als qua performance. Wanneer de basiselementen in orde zijn, kan er getest worden. De meest gebruikte vorm hiervan is A/B testing. Hierbij wordt van ieder element (zoals kleur, foto, of tekst) 2 versies gemaakt. Steeds zal de best presterende versie blijven staan, waarna het volgende element wordt geanalyseerd. Hierdoor zal de website stukje bij beetje beter gaan presteren.

Meer weten?

De mogelijkheden binnen conversie optimalisatie worden steeds groter, waardoor je steeds sneller richting maximale conversie kunt. Echter kun je hier niet zomaar mee beginnen. De basis is een constante stroom bezoekers en een website die zowel technisch als qua vormgeving goed in orde is. Hier zal ons bureau zich dan ook eerst op richten. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom in contact met een specialist!

Waarom u kiest voor de zoekmachine optimalisatie Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?