Linkbuilding2018-09-05T16:27:53+00:00

[page_title]

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Linkbuilding

Linkbuilding is een geweldig middel om u met uw website of webshop tussen de grootste partijen binnen uw branche te begeven. Content en techniek zijn het frame en de wielen van website – zonder kan niet gereden worden. Linkbuilding is echter de motor en een krachtige motor is dan ook zeer prettig om de online race met uw concurrenten aan te gaan. Online Zoekmachine Optimalisatie voorziet uw website van genoeg power, op een zo natuurlijk mogelijke wijze!

Natuurlijke linkbuilding

Linkbuilding is een strategie die met fluwelen handschoen aangepakt dient te worden. Wil je maximale autoriteit van Google krijgen, is het belangrijk om op een zo natuurlijk mogelijke manier links te genereren. Zo is het zaak dat uw website niet op een dag op 100 websites wordt aangemeld, maar is het ook zaak dat de inkomende links niet alleen startpagina’s zijn, of alleen het follow-attribuut hebben.

We gaan op unieke wijze te werk voor u. Dit betekent diverse soorten links (directories, bedrijvenpagina’s, artikelen, persberichten, partnerships etc.) die over een lange periode op gefaseerde wijze worden uitgerold.

Alle linkbuilding elementen

Om maximaal resultaat te behalen, wordt geen detail uit het oog verloren, voor een maximaal resultaat. Denk hierbij niet alleen aan linkbuilding voor de homepagina, maar ook voor onderliggende pagina’s. Daarbij wordt ook elke inkomende link zorgvuldig voorzien van anchortekst, die past in het overkoepelende thema van de website. Ook zal niet elke link een follow-attribuut krijgen, maar zal een x-percentage ook een nofollow link zijn. Daarbij zijn wij altijd voor een natuurlijke groei. We vertellen u graag meer over onze unieke aanpak!

Meer weten?

Al met al zullen we het volledige linkbuildingplaatje voor u uit handen nemen. Uw website zal een flinke boost krijgen, waardoor u zich op den duur kan meten met de grootste partijen uit uw branche. Meer weten over de linkbuilding mogelijkheden bij ons bureau? Neem contact op en bespreek het met een specialist!

Waarom u kiest voor de zoekmachine optimalisatie Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?