Seo data insights

Linkbuilding

Bouw aan autoriteit met linkbuilding
Zoekwoord onderzoek

Zoekwoord onderzoek

concurrentie analyse

Concurrentie analyse

linkbuilding icoon

Linkbuilding

Analytics

Analytics

Linkbuilding

Home » Linkbuilding

Linkbuilding is een geweldig middel om u met uw website of webshop tussen de grootste partijen binnen uw branche te begeven. Content en techniek zijn het frame en de wielen van een website – zonder deze SEO aspecten kan niet gereden worden. Linkbuilding is echter de motor en een krachtige motor is dan ook zeer prettig om de online race met uw concurrenten aan te gaan. Online Zoekmachine Optimalisatie voorziet uw website van genoeg power, op een zo natuurlijk mogelijke wijze!

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Natuurlijke linkbuilding

Linkbuilding is een strategie die met fluwelen handschoen aangepakt dient te worden. Wil je maximale autoriteit van Google krijgen, is het belangrijk om op een zo natuurlijk mogelijke manier links te genereren. Zo is het zaak dat uw website niet op een dag op 100 websites wordt aangemeld, maar is het ook zaak dat de inkomende links niet alleen startpagina’s zijn, of alleen het follow-attribuut hebben.

We gaan op unieke wijze te werk voor u. Dit betekent diverse soorten links (directories, bedrijvenpagina’s, artikelen, persberichten, partnerships etc.) die over een lange periode op gefaseerde wijze worden uitgerold.

Alle linkbuilding elementen

Om maximaal resultaat te behalen, wordt geen detail uit het oog verloren, voor een maximaal resultaat. Denk hierbij niet alleen aan linkbuilding voor de homepagina, maar ook voor onderliggende pagina’s. Daarbij wordt ook elke inkomende link zorgvuldig voorzien van anchortekst, die past in het overkoepelende thema van de website. Ook zal niet elke link een follow-attribuut krijgen, maar zal een x-percentage ook een nofollow link zijn. Daarbij zijn wij altijd voor een natuurlijke groei. We vertellen u graag meer over onze unieke aanpak!

Linkbuilding uitbesteden?

Wanneer u de linkbuilding aan ons uitbesteedt zullen wij het volledige linkbuildingplaatje voor u uit handen nemen. Uw website zal een flinke boost krijgen, waardoor u zich op den duur kan meten met de grootste partijen uit uw branche. Meer weten over de linkbuilding mogelijkheden bij ons SEO bureau? Neem contact op en bespreek het met een specialist!

Meer informatie?