Seo data insights

Hoeveel kost SEO?

Op deze pagina geven wij een indicatie van hoeveel SEO uitbesteden u zou kunnen kosten.
Zoekwoord onderzoek

Zoekwoord onderzoek

concurrentie analyse

Concurrentie analyse

linkbuilding icoon

Linkbuilding

Analytics

Analytics

SEO kosten

Home » SEO kosten

Hoeveel bent u kwijt aan zoekmachine optimalisatie? Dat is een hele lastige vraag omdat dat een erg breed begrip is waar heel veel werkzaamheden onder zouden kunnen vallen. Bij Onlinezoekmachinseoptimalisatie.nl kan bij SEO ook nog een gedeelte webdesign komen kijken, wat een indicatie geven over een algemene prijs nog moeilijker maakt. Maar desalniettemin gaan we u hieronder een zo goed mogelijk inzicht geven in de SEO kosten.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Staat van de huidige website op gebied van SEO

Onlinezoemachineoptimalisatie.nl begint altijd als eerste met een analyse van de huidige website. Dit is belangrijk om de staat van de huidige website op het gebied van SEO te kunnen ondervinden. In sommige gevallen komt het voor dat het met u huidige website lastig is om mee te doen boven in google. In dat geval kan Onlinezoemachineoptimalisatie.nl een nieuwe website voor u creëren. Waardoor de SEO op uw nieuwe website veel beter zal verlopen. Natuurlijk brengt dit extra kosten met zich mee. Maar omdat het door de nieuwe website een stuk makkelijker is om bovenaan te komen op google verdient u de kosten weer terug. Daarnaast is de nieuwe website zeer waarschijnlijk ook een stuk klantvriendelijker, en kunnen we de website ook optimaliseren voor conversie.

SEO kosten van webdesign

Webdesign kan nog andere voordelen en kosten voor u met zich meebrengen. Wanneer uit de analyse blijkt dat uw website technisch al goed is, en “responsive” is op meerdere platformen, hoeven wij niet veel aan uw website design aan te passen. Wanneer uw website bijvoorbeeld niet goed “responsive” of bruikbaar is op smartphone, laptop en desktop, zullen wij dat met Webdesign moeten optimaliseren. Maar ook hiervoor geld, meer kosten maar ook meer resultaat.

Volume van SEO activiteiten

Naast de staat van uw website, speelt ook de grootte van uw bedrijf een belangrijke rol in het opmaken van de SEO kosten. Bent u een lokale ondernemer die alleen gevonden wil worden in een bepaalde regio, op zoekwoorden in een niche branche? Dan vergt het relatief weinig SEO-activiteiten aan bijvoorbeeld het optimaliseren van content en linkbuilding, om uw website hoog te krijgen op google. Waardoor de kosten laag blijven. Bent u een groot landelijk bedrijf, waar veel concurrentie is op de belangrijke zoekwoorden? Dan zullen wij veel meer inspanning en uren moeten stoppen aan het verslaan van de concurrenten op google. Wat resulteert in meer linkbuilding en optimalisatie van meer content, en dat brengt hogere prijzen met zich mee. Maar ook hier ga je vanzelf de vruchten plukken van de SEO kosten die je maakt, wanneer de resultaten komen.

SEO kosten op lange termijn

Zoekmachine optimalisatie is niet iets wat je een keer doet, om vervolgens voor eeuwig bovenaan te blijven staan. Wanneer u bijvoorbeeld maandenlang niets aan uw website doet, en uw concurrenten wel, dan zakt u weer weg in de zoekresultaten. Google blijft constant updaten en zoeken naar de beste resultaten voor de zoeker. Daarom is het verstandig ervoor te kiezen om de SEO diensten op uw website up to date te laten houden door SEO specialisten. Zo blijven wij maandelijks actief voor u bezig en geven wij u updates, waardoor u continu bovenaan blijft staan in de organische zoekresultaten van google. Dit brengt natuurlijk kosten met zich mee. Maar doordat u continu bovenaan blijft staan, krijgt u wel meer klanten. Waardoor u de kosten er weer uithaalt.

Meer weten over de SEO kosten bij ons SEO bureau

Wij hopen dat u meer inzicht heeft gekregen in waar de zoekmachine optimalisatie kosten allemaal uit kunnen bestaan. Het is grotendeels afhankelijk van de huidige staat van uw website, het volume van de SEO activiteiten en het lange termijn plan. Uiteindelijk zijn de SEO kosten het wel waard voor de resultaten die u ervoor terug krijgt. Wilt u weten hoeveel SEO kosten er verbonden zijn aan de optimalisatie van uw website? Doe nu de gratis SEO check en neem contact met ons op voor meer informatie!