Zoekmachine optimalisatie Leiden2019-05-28T09:43:52+00:00

[page_title]

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Zoekmachine optimalisatie Leiden

Wilt u de zoekmachine optimalisatie van uw website of webshop uitbesteden aan een bureau uit Leiden? Dan zijn wij het SEO bedrijf waar jij naar op zoek bent!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een prachtig middel om lokaal, regionaal en landelijk gevonden te worden en relevante bezoekers naar uw website of webshop te trekken. Door de optimalisatie voor Google uit te besteden aan een specialist, zorgt u dat u bovenaan komt te staan op de voor urelevante zoektermen, waardoor u bezoekers met een hoog conversiepotentieel aantrekt. Wat doet ons bureau uit Leiden op het gebied van zoekmachine optimalisatie? En wat zijn de kosten van deze vorm van marketing? U leest het hieronder!

Over ons zoekmachine optimalisatie (SEO) bureau in Leiden

Ons zoekmachine optimalisatie bureau uit Leiden helpt jou om op een duurzame manier hoger te komen in zoekmachines als Google. Door middel van een unieke marketingaanpak en -strategie zorgt ons bedrijf dat uw website of website binnen 6 tot 12 maanden duurzame posities in de zoekmachines behaalt, waarmee u nog jaren vooruit kunt. De kosten zijn daarbij afhankelijk van de schaal van de optimalisatie (lokaal, regionaal, landelijk) Dit doen wij aan de hand van 3 belangrijke pijlers:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit

Techniek

SEO begint bij techniek. Allereerst zal ons zoekmachine optimalisatie bedrijf dan ook naar de technische kant van uw website kijken. Laadt uw website of webshop snel genoeg? Kan Google deze normaal ‘crawlen’? Zijn er geen broken links op de website? En hoe ziet de (URL) structuur eruit?

Content

Wanneer de techniek eenmaal staat, richt ons bureau uit Leiden zich op het volgende onderdeel van zoekmachine optimalisatie: content. Er wordt een uitgebreid zoekwoordonderzoek en marktonderzoek gedaan, aan de hand waarvan de website tekstueel wordt vormgegeven. Dit op een zo conversiegericht mogelijke manier natuurlijk.

Autoriteit

Wanneer de ‘basis’ is neergezet, kunnen we ons richten op de ‘motor’ van zoekmachine optimalisatie: linkbuilding en het creëren van autoriteit. Wanneer u SEO uitbesteedt aan ons bedrijf, gaat een gedeelte van de kosten zitten in linkbuilding. Deze kosten liggen lager dan wanneer u het zelf doet, daar ons bureau over een groot netwerk beschikt, waarmee de autoriteit van de website op een duurzame manier uitgebreid kan worden.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan ons bureau

Wilt u de zoekmachine optimalisatie van uw website ook uitbesteden aan ons bureau uit Leiden? Wij helpen uw bedrijf (website of webshop) op een duurzame manier hoog te komen in zoekmachines als Google. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Waarom u kiest voor de zoekmachine optimalisatie Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?